Menu
Mans grozs

Preču gids

18 Sep Labākās ģitāras iesācējiem
MV 0 962
Sākot mācīties ģitārspēli, ir ļoti svarīgi izvēlēties pareizo instrumentu. Šajā rakstā mēs izpētīsim dažas no labākajām iespējām iesācējiem, aptverot gan klasiskās (neilona stīgu), gan akustiskās (met..
22 May Kas ir kalimba
MV 0 945
Kalimba ir melodisks instruments ar bagātu vēsturi un lielu nozīmi dažādu tautu kultūrās. Pēdējās desmitgadēs kalimba ar savu melodisko un nomierinošo skanējumu ir guvusi popularitāti visā pasaulē. Pa..
26 Jul Kā izvēlēties savu sintezatoru/aranžētāju
MV 0 236
Mūsdienās mūzikas radīšanas procesā ļoti liela nozīme ir digitālajiem taustiņinstrumentiem. Populārākās digitālo taustiņinstrumentu grupas ir aranžētāji, sintezatori un digitālās klavieres. Latvijā ar..
01 May Kā izvēlēties savas digitālās klavieres
MV 0 190
Mūzikas attīstība ir konstanti progresējošs process, kura tehnoloģiskā pilnveide nekad neapstāsies. Attīstoties tehnoloģijām un pielāgojoties mūsdienu digitālajam laikmetam, arī taustiņinstrumentu raž..
01 Oct Kā izvēlēties bungu kociņus
MV 0 307
Izvēlēties bungu kociņus, kas atbilst individuālam spēles stilam nav viegli, tādēļ šajā sadaļā apkopoti daži padomi, kas palīdzēs izdarīt labāko izvēli. Bungu spēle ar piemērotiem un ērtiem bungu koci..
12 Aug Kā izvēlēties savu akustisko ģitāru
MV 0 67
Izvēlēties savu akustisko ģitāru nav nemaz nav tik vienkārši, jo viegli var apmaldīties dažādo zīmolu, formu, materiālu un krāsu izvēlē. Uzreiz gan jāpaskaidro, ka akustiskās ģitāras iedalās divējādi..
Rāda no 1 līdz 6 kopā 6 (Kopā lapu - 1)

Nepieciešamās sīkdatnes

Šīs sīkdatnes ir nepieciešamas, lai mūsu vietne darbotos pareizi un droši. Nepieciešamās sīkdatnes ļauj pārlūkot mūsu vietni, droši pabeigt pirkumus un nodrošināt, ka svarīga informācija ir redzama. Lietotājs nevar izmantot vietni bez šīm sīkdatnēm.

Veiktspējas sīkfaili

Veiktspējas sīkfaili uzlabo lietotāja pieredzi un saglabā lietotāja izvēli dažādos iestatījumos. Šīs sīkdatnes arī ļauj vietnes lietotājam iegūt vairāk satura un uzlabot vietnes funkcionalitāti.

Mārketinga sīkdatnes

Šīs sīkdatnes palīdz mums un attiecīgajām trešo pušu vietnēm rādīt personalizētas un atbilstošas reklāmas vai informāciju. Mārketinga sīkdatnes apkopo informāciju par jūsu pārlūkošanas uzvedību, ko var apvienot ar citiem mūsu rīcībā esošajiem datiem par jums. Šīs sīkdatnes tiek izmantotas lietotāju profilēšanai un mērķtiecīgam mārketingam.