NUX sadarbojoties ar pasaulē pazīstamo bungu plēvju zīmolu REMO ir radījis jaunu digitālo bungu modeli DM-7X, kas ir aprīkots ar REMO tīkla plēvēm. Pateicoties 10 un 8 collu izmēra tīkla plēvēm, bungu komplekts sniedz autentisku akustisko sajūtu nodrošinot spēlētājam dabisku bungu kociņu atsitienu.

DM-7X ir 30 dažādu studijas bungu komplektu skaņas, kā arī viegli pielāgojama skaņu bibliotēka ar reālistiskām un izteiksmīgām bungu skaņām. Apmācības funkcija piedāvā 5 veidu treniņu režīmus ar ierakstīšanas funkciju.

Bungu komplektam ir elegants dizains, tas ir vienkārši uzstādāms un regulējams. Katrai skaņai ir iespējams pievienot papildu efektus, kā Overdrive, Compressor, Reverb un Tune. Visus no šiem efektiem ir iespējams rediģēt.

Remo tīkla plēves padi ir pārbaudīti ar vairāk nekā 1 miljonu sitienu, tāpēc ir ļoti izturīgi. Padiem ir divas trieciena zonas, kas ir novietotas uz plēves un uz malas. Tonis mainās atkarībā no tā, kurā zonā un cik spēcīgi tiek uzsists, tādējādi nodrošinot maksimāli reālistisku spēlēšanas sajūtu.

Vai esat noguris praktizēt solo? Vēlaties spēlēt jau esošas mūzikas fonā? DM-7X ir pieejams dažādas demo dziesmu izlases, kurām var spēlēt līdzi. Tāpat var arī izveidot savus skaņdarbus, pievienojot audioierīces, izmantojot AUX IN interfeisu vai bezvadu Bluetooth savienojumu. Ja vēlaties novērtēt savas prasmes, pirms spēlēšanas nospiediet uz pogas "Record" (Ierakstīt) un skaņdarbs tiks ierakstīts moduļa atmiņā, lai vēlāk to būtu iespējams atskaņot.

Izmantojot USB, skaņas moduli var savienot ar PC vai Mac, lai veiktu ierakstus vai atjauninātu programmaparatūru. Stereo izvade uz PA tiek nodrošināta ar L+R 6,3 mm ligzdu vai ar austiņu stereo 3,5 mm izeju. Papildus ir pieejama 5 kontaktu DIN MIDI izeja, lai izmantotu ārēju skaņas moduļi.

NUX jaunajam modelim ir patiešām izdevies savienot akustiskā bungu komplekta sajūtu ar digitālā instrumenta funkcionalitāti, padarot to par ideālu izvēli jebkura līmeņa bundziniekiem.