Iepazīstaties ar nākamo Mighty Lite BT paaudzi! Jaunais MKII modelis paceļ populāro Mighty Lite BT pastiprinātāju jaunos augstumos, ieviešot jaunas funkcijas, režīmus un datora rediģēšanas iespējas.

Sagatavojieties izpētīt skaņas iespēju pasauli, kas ir ērti iepakota kompaktā un pārnēsājamā mini pastiprinātājā.

Pateicoties izmēriem un iespējai darboties ar 6 x AA baterijām vai papildu 9 V adapteri, MKII saglabā savu lietotājam draudzīgo dizainu. Tagad tam ir pieejams C tipa USB ports, kas ļauj to savienot ar PC vai Mac datoru un rediģēt skaņas, izmantojot programmatūru Mighty Editor.

Tāpat var izmantot arī Bluetooth savienojuma priekšrocības, lai bezvadu režīmā rediģētu iestatījumus, izmantojot lietotni Mighty Amp. Lejupielādējiet gan programmatūru, gan lietotni bez maksas un iedziļinieties skaņu veidošanas pasaulē.

Līdzās izcilajai skaņai Mighty Lite BT MKII atbalsta audio straumēšanu, izmantojot Bluetooth. Tas ļauj spēlēt ģitāru kopā ar fona ierakstiem. Turklāt mazajā pastiprinātājā ir iebūvēta pat bungu mašīna, kas noteikti uzlabos ritmu solo treniņu sesijās.
MKII piedāvātā jaunus efektus, modulācijas un pastiprinātāju modeļus. Ar IR loader iekļaušanu jūs iegūstat korpusa simulācijas elastību, nodrošinot, ka skaņa ir precīzi pielāgota jūsu vēlmēm. Turklāt jūs varat ērti ieprogrammēt un saglabāt līdz pat 7 personalizētiem iestatījumiem, nodrošinot tūlītēju piekļuvi iecienītākajiem toņiem.

Mighty Lite BT MKII ir piemērots plašam mūziķu lokam. Neatkarīgi no tā, vai trenējaties guļamistabā, strādājat studijā vai pastāvīgi atrodaties kustībā, šis daudzpusīgais pastiprinātājs nodrošina plašu toņu paleti ļoti kompaktā korpusā.

Izbaudiet profesionālas kvalitātes skaņas kvalitāti visur, kur jūs aizvedīs jūsu muzikālais ceļojums!